Arm Holdings halka arzı yılın en büyüğü oldu: Hisseler bugün Nasdaq'ta işleme açılacak

Okuma Süresi: 1 Dakika
Arm Holdings halka arzı yılın en büyüğü oldu: Hisseler bugün Nasdaq'ta işleme açılacak
Doviz.com
14.09.2023 09:26

Küresel piyasalarda yılın en büyük halka arzına 54,5 milyar dolarla çip üreticisi Arm Holdings imza attı. İngiltere merkezli şirketin ise bugün Nasdaq'ta işlem görmeye başlayacağı bildirildi.

"ARM" sembolü altında işlem görmeye başlayacak olan Arm Holdings'de fiyat, 47-51 dolar olan talep toplama aralığının üst sınırında, 51 dolar olarak belirlendi.

Arm halka arzına 10 kattan fazla talep geldiği belirtilirken, şirketin piyasa değeri ise 54,5 milyar dolar oldu.

İLGİLİ HABER Arm Holdings halka arzında talep patlaması yaşandı Küresel piyasaların bir süredir gündeminde yer alan çip firması Arm Holdings halka arzına yoğun bir talep gelirken, halka arza aracılık eden kurumların talep toplama sürecini erken kapatmayı planladığı bildirildi.

95,5 milyon hisseyi halka arz eden Arm Holdinsg'in mevcut sahibi SoftBank'ın ise şirketin yaklaşık %90'ını kontrol etmeye devam edeceği bildirildi.

İLGİLİ HABER Reeder Teknoloji halka arzında talep toplama başladı: REEDR kaç lot verir? Reeder Teknoloji halka arzının SPK tarafından onaylanmasının ardından talep toplama süreci de bugün başladı. İşte REEDR halka arzına yönelik tüm merak edilenler...
REKLAMI KAPAT X