Cem Zeytin halka arz başvurusunda bulundu

Okuma Süresi: 1 Dakika
Cem Zeytin halka arz başvurusunda bulundu
Doviz.com
16.08.2023 15:55

Son dönemlerde rekor kıran borsaya katılmak için Cem Zeytin halka arz başvurusunda bulundu.

Cem Zeytin, halka arz için başvuruda bulunduğunu duyurdu.

Cem Zeytin’den yapılan açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurunun incelenmekte olduğu ve henüz onaylanmadığına yer verilirken, onay verilmesini takiben izahnamenin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayımlanacağı kaydedildi.

Bloomberg Ht’nin aktardığına göre, şirketin halka arzında toplamda 120 milyon lotluk arz ve 20 milyon lotluk ek satışlar yapılacak.

Sabit fiyat üzerinden yapılacak halka arzın ise Ak Yatırım aracılığıyla gerçekleştirileceği belirtilirken, halka açıklık oranının ise yüzde 35 olacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamaya göre halka arz edilecek lotların yüzde 60’ına karşılık gelen 72 milyon lot bireysel yatırımcıya, 48 milyon lot ise yurt içi kurumsal yatırımcıya tahsis edilecek.

İLGİLİ HABER Enerya Enerji halka arzında talep toplama ne zaman sona erecek?: ENRYA kaç lot verecek? Enerya Enerji halka arzının SPK tarafından onaylanmasının ardından talep toplamanın ne zaman sona ereceği ve halka arzda bireysel yatırımcıya kaç lot düşeceği oldukça merak edilmeye başladı. İşte halka arza yönelik tüm merak edilenler..
REKLAMI KAPAT X