Fenerbahçe’ye UEFA’dan disiplin soruşturması

Okuma Süresi: 1 Dakika
Fenerbahçe’ye UEFA’dan disiplin soruşturması
Doviz.com
03 Eylül 2026 09:26

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş karşılaşmasının ardından Mattéo Guendouzi, Mason Greenwood ve kulüp hakkında UEFA tarafından disiplin süreci başlatıldığını bildirdi.

Fenerbahçe, Lyon'a karşı 2-1 kazandıkları UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçının ardından Matteo Guendouzi, Mason Greenwood ve kulüp hakkında disiplin süreci başlatıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüp, konuyla ilgili kamuoyu duyurusu yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş karşılaşmasının ardından futbolcularımız Mattéo Guendouzi ve Mason Greenwood ile Kulübümüz hakkında UEFA tarafından disiplin süreci başlatılmıştır.

Kulübümüz, söz konusu süreçte futbolcularımızın ve Fenerbahçe’nin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla gerekli savunmaları UEFA’nın ilgili kurulları nezdinde gerçekleştirecektir.

Sürece ilişkin gerekli bilgi, belge ve savunmalar UEFA’ya sunulacak olup gelişmeler Kulübümüz tarafından titizlikle takip edilmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Yorum yaz...
Yorumlar yükleniyor…