Hakeme atılan yumruk, 4 büyükleri de vurdu

Okuma Süresi: 2 Dakika
Hakeme atılan yumruk, 4 büyükleri de vurdu
Doviz.com
12.12.2023 10:36

Hakem Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırının ardından alınan ligin ertelenme kararının etkisiyle dört büyükler borsada yeni güne sert düşüşle başladı.

Süper Lig’de dün oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın maçın orta hakemi Halil Umut Meler’e yumruk atmasının olumsuz etkisi borsada da hissedildi.

Buna göre 4 büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un hisseleri güne düşüşle başladı.

Buna göre açılışta Fenerbahçe hisseleri kapanışa göre güne yüzde 3,1 değer kaybederken, Galatasaray hisseleri ise yüzde 2,51 gerileme yaşadı. Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri ise sırasıyla yüzde 1,23 ve yüzde 2,39 düşüş kaydetti.

Saat 10.30 itibarıyla ise TSPOR yüzde 3,41, BJKAS yüzde 1,89, FENER yüzde 5,43, GSRAY yüzde 2,24 değer kaybıyla işlem gördü.

Ne olmuştu?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk etmiş, müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamlamıştı. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’in son düdüğü çalmasının ardından ise saha içi bir anda karışmıştı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca da hakemlerin olduğu orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı.

Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına alırken, Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartılmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi ise MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçından sonra Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırının ardından tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelendiğini açıklamıştı.

İLGİLİ HABER Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelendi! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırının ardından tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.
REKLAMI KAPAT X