Rekor kıran borsaya bazı bankalardan erişilemedi: Vatandaşlar isyan etti

Okuma Süresi: 1 Dakika
Rekor kıran borsaya bazı bankalardan erişilemedi: Vatandaşlar isyan etti
Doviz.com
10.08.2023 12:48

Rekor seviye ile açılış yapan borsaya, banka yatırım uygulamalarından girmek isteyen pek çok yatırımcı erişim sorunu yaşadı. Bu durum ise sosyal medya üzerinden tepkilerin yoğunlaşmasına yol açtı.

Bazı banka uygulamalarında açılış ile birlikte erişim sıkıntısı yaşadığını belirten kullanıcılar, bu duruma tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdi.

Buna göre kullanıcılar, rekor seviyede açılış yapan borsaya rağmen hesaplarına giremediklerini belirtti.

Yaşanan bu sorunun ise özellikle halka arz başvurularının yoğunlaşmasından dolayı gerçekleştiği düşünüldü. Ancak bankalardan bu yönde henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medyadan artan tepkiler sonrasında bankalar önce mobil uygulamalarından borsa menülerini kaldırdı sonra ise öglen saatleri itibarıyla erişim sorununu giderdi. Fakat hesabına giriş yapamayarak zarar ettiğini söyleyen pek çok yatırımcı sosyal medyadan tepkilerini ortaya koymaya devam etti.

İLGİLİ HABER SPK onayladı: İki şirket daha borsaya katılıyor Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Baydöner Restoranları'nın pay başına 21 liradan, Enerya Enerji'nin pay başına 88,76 liradan ilk halka arzını onayladı.
REKLAMI KAPAT X