SPK: Bir dizi tedbir alındı, kısa sürede açıklanacak

Okuma Süresi: 1 Dakika
SPK: Bir dizi tedbir alındı, kısa sürede açıklanacak
Doviz.com
17 Eylül 2026 10:25

SPK, son dönemdeki gelişmelere ilişkin açıklamasında bir dizi tedbirin alındığını ve bu tedbirlerin kısa sürede açıklanacağını belirtti.

Sermaye Piyasası Kurulu, son dönemdeki gelişmelerin yakından takip edildiğini belirtti.

SPK'dan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Sermaye piyasamızda son dönemde yaşanan gelişmeler Kurulumuz tarafından takip edilmektedir. Bu kapsamda Kurulumuz tarafından bir dizi tedbir alınmıştır. Bu tedbirler; kısa süre içerisinde Kurulumuz internet sitesinden kamuoyuna duyurulacaktır.”

İLGİLİ HABER TCMB'den likidite adımı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), finansal piyasalardaki gelişmelerin ardından likidite imkânlarını gözden geçirdi. Banka, haftalık repo ihaleleriyle sağlanacak fonlama miktarının artırılacağını, bankaların borç alabilme limitlerinin güncelleneceğini ve teminat iskonto oranlarının azaltılacağını açıkladı.
Yorum yaz...
Yorumlar yükleniyor…