THY’de yeni yönetim belli oldu

Okuma Süresi: 1 Dakika
THY’de yeni yönetim belli oldu
Doviz.com
11.06.2024 11:01

THY Yönetim Kurulunun, yönetim kurulu görev süresi sonuna kadar görev yapmak üzere Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Şekib Avdagiç'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmasına karar verdiği bildirildi.

THY tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, yönetim kurulu görev süresi sonuna kadar görev yapmak üzere Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Şekib Avdagiç'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmasına karar vermiştir." ifadesi yer aldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Aynı zamanda Ortaklığımız Yönetim Kurulunca Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın İcra Komitesi Başkanı, Şekib Avdagiç'in İcra Komitesi Başkan Vekili olarak; Doç. Dr. Murat Şeker, Dr. Melih Şükrü Ecertaş ve Ramazan Sarı'nın ise İcra Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir."

İLGİLİ HABER THY'den Airbus ve Rolls Royce ile 20 milyar dolarlık anlaşma Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz yıl aralık ayında verdiği toplam 20 milyar dolarlık 150 adet A321neo ve 80 adet A350 kesin uçak siparişinin imzaları Airbus ve Rolls-Royce yetkililerinin de katıldığı toplantıyla atıldı.
İLGİLİ HABER Türkiye'nin en değerli markaları açıklandı Brand Finance, 2024 yılına ilişkin Türkiye'nin En Değerli Markaları çalışmasını tamamladı. Çalışmanın sonuçlarına göre Türk Hava Yolları, 1 milyar 985 milyon dolarlık değeriyle geçmiş 5 yılda olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markası" oldu.
REKLAMI KAPAT X