1 Kilogramdan Hafif HP Elite Dragonfly Türkiye’de

Okuma Süresi: 5 Dakika
1 Kilogramdan Hafif HP Elite Dragonfly Türkiye’de
Doviz.com
03.04.2020 13:54

HP Elite Dragonfly - dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar kullanıcılara diledikleri yerden çalışma özgürlüğü sağlıyor.

HP, yeni premium dizüstü bilgisayarı HP Elite Dragonfly’ı geçtiğimiz aylarda İstanbul Swiss Otel’de düzenlediği bir basın toplantısıyla Türkiye’deki kullanıcılara tanıtmıştı. Oldukça ince ve hafif tasarımı ile dikkat çeken HP Elite Dragonfly, yüksek performans, üstün veri güvenliği, her ortamda hızlı kablosuz bağlantı gibi özelliklerinin yanısıra ultra parlak ekranı, 24,5 saatlik pil ömrü ve benzersiz teknik özellikleri ile göz dolduruyor.

HP Elite Dragongfly’ın ofis dışı ortamlarda veya evden çalışan kurumsal profesyonel kullanıcıların bulundukları her ortamda hızlı ve güvenli bir şekilde çalışabilmelerine olanak sağlayan özellikleri öne çıkarken, kolay taşınabilirlik, yüksek hız ve güçlü performans gibi özelliklerin kullanıcıları özgürleştirmeyi ve aynı zamanda onlara daha verimli bir çalışma ortamı sağlamayı hedeflediği görülüyor.

HP, Hafifliği ve sağlamlığı sayesinde her yere kolayca taşınabilen kompakt dizüstü bilgisayar HP Elite Dragonfly’ı havadan daha hafif olarak nitelendiriyor. Hayatı her yerde ve herkes için kolaylaştıracak teknolojiler yaratan HP’nin yeni ürünü Elite Dragonfly, sadece hafif olmasıyla değil gelişmiş veri güvenliği, hızlı ve güvenli kablosuz internet bağlantısı, yüksek performans ve kullanım kolaylığı gibi teknik de özellikleriyle pazarda fark yaratıyor. HP Elite Dragonfly, yoğun ve hızlı iş temposuna ayak uydurmak için her ortamda verimli ve güvenli bir şekilde çalışmak zorunda olan kurumsal profesyonellerin tüm mobil çalışma gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor.

Benzersiz teknik özellikleri ve ergonomik tasarımı ile kullanıcıların her ortamda rahatça ve verimli olarak çalışmalarını mümkün kılan HP Elite Dragonfly böylece hedef kitlesi için mobil çalışmayı özgürleştiriyor. İşte, HP Elite Dragonfly’ın profesyonel kurumsal kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak başlıca özellikleri:

Ergonomik Tasarım: 33.8 cm’lik (13.3 inç) arkadan aydınlatmalı, dokunmatik ekranıyla %86 ekran – gövde boyutu oranına sahip olan HP Elite Dragonfly’ın, arkadan aydınlatmalı ince klavyesinde tuş sesi duyulmadan sessiz bir şekilde çalışmak mümkün. Magnezyum ve geri dönüştürülebilir plastikten oluşan ince ve sağlam gövdesi sayesinde olağanüstü hafif olan bu dönüştürülebilir PC her yere kolayca taşınabiliyor.

Esneklik ve Konfor: Ultra parlak 1000 nit dokunmatik ekran ve Bang and Olufsen imzalı mükemmel ses kalitesi kullanıcıların her ortamda rahatça çalışabilmesinin sağlıyor. Kolayca tabletten PC’ye dönüştürülebilme özelliği, 24 saati aşan uzun pil ömrü, 1 kilogramdan daha hafif gövdesi maksimum kullanım kolaylığı ve pratikliği sağlıyor.

Güçlü Performans: 8. Nesil Intel® Core™ i7 vPro® işlemciyle, 16 GB maksimum bellek, makismum 512 GB Intel dahili saklama alanı sayesinde HP Elite Dragonfly (8MK75EA), güçlü kurumsal performansa sahip. Yeni Wi-Fi 6 bağlantı ile üç kat daha hızlı veri indirme özelliği ile kullanımın yoğun olduğu ortamlarda bile yüksek performanstan ödün vermiyor. HP Sure Recover ve yeniden görüntüleme özelliği ile her an ve her yerde sorunsuz olarak veri yedeklemek ve uygulamaları çalıştırmak mümkün.

Çok Amaçlı Gelişmiş Güvenlik: Yapay zekanın kullanıldığı HP Sure Sense özelliği mobil kullanıcıları kötü amaçlı yazılımlara ve tehditlere karşı korurken, ödül kazanan entegre gizlilik ekranı HP Sure View, kullanıcıların ekranlarının başkaları tarafından görülmesini engelliyor.

Her Ortamda Özgürce Çalışma Olanağı: HP Elite Dragonfly, günümüz çalışma koşullarında kampüsler, havaalanları, toplu taşıma araçları gibi ofisten uzakta, mobil ortamlarda veya gerektiğinde evden çalışmak zorunda olan profesyonel ve kurumsal kullanıcıların bu gereksinimlerine uygun olarak tasarlanmış. Gigabit sınıfı 4GLTE özelliği her yerden güvenli bağlantıyı mümkün kılarken, 1000 nit ekran parlaklığı her ortamda çalışabilmenizi sağlıyor. HP Elite Dragonfly kullanıcılara , veri güvenliğinden ödün vermeden, kritik verilerin güvenliğini tehlikeye atma endişesi duymadan hızlı ve güvenli bir şekilde veri indirme veya paylaşmayı, her ortamı anında güvenle çalışılabilecek bir sanal ofise dönüştürme olanağı sunuyor.

Bireysel Verimlilik: HP Elite Dragonfly’da yüklü olan kişisel sağlık yazılımı HP WorkWell sayesinde kullanıcılar çalışırken kendi sağlıkları izleyebiliyor ve gerektiğinde aksiyon alabiliyorlar. HP WorkWell yazılımı, kişiye özel sağlıklı yaşam tavsiyeleri vererek kişilerin çalışırken sağlıklarını korumaya ve dengeli bir yaşam tarzını benimsemeye özen göstermelerine yardımcı oluyor. Örneğin, uygulama kullanıcının çalışma süresini sürekli izleyerek belirli zaman dilimlerinde çalışmaya ara vermeleri gerektiğini hatırlatıyor, verimliliklerini iyileştirecek öneriler paylaşıyor.

Zengin Aksesuar Seçenekleri: Yeni HP Elite 13.3 Deri Kılıf ve HP Bluetooth Travel Fare’yle büyüyen HP Elite Dragonfly ve premium aksesuarlar ekosistemi, hareket halinde çalışan yeni nesil çalışanları destekliyor.

Benzersiz teknik özellikleriyle veri güvenliği, gizlilik ve kesintisiz ve güvenli mobil bağlantı alanlarında fark yaratan HP Elite Dragonfly’ı özel kılan üstün özellikleri:

HP Sure Sense

Yapay zekanın kullanıldığı HP Sure Sense derin öğrenme özelliği bilgisayarınızı en yeni kötü amaçlı saldırılara karşı korur. Aralıksız çalışan ve sürekli güncellenen güçlü HP savunma sistemi bilgisayarınızı tehditlere karşı en etkili şekilde savunur.

HP Sure View Gen3 (opsiyonel)

Yandan görülmeyecek şekilde ekran ışığını karartan özelliği meraklı gözlerin ekranınızı görmesini engeller.

HP Dahili Gizlilik Kamerası

Entegre fiziksel kapaklı dahili gizlilik kamerası kötü amaçlı izlemelerden korunmanızı sağlar.

4GLTE Modülü (opsiyonel)

4GLTE modülü ile 1 Gbps’e varan veri indirme hızı sağlar.

4x4 LTE Anten

HP’nin 4x4 LTE antenlerine sahip ilk kurumsal dönüştürülebilir PC’si olma özelliği ile HP Elite Dragonfly kullanıcılarına her an bağlantı kurma ve birlikte çalışma olanağı sağlıyor. Her ortamda hızlı ve güvenli bağlantıyı sağlayan gigabit sınıfı 4GLTE Kablosuz geniş bant teknolojisi ve 4x4 antenler sayesinde bulunduğunuz her ortam sanal bir ofise dönüşür. 

Wi-Fi 6

Gigabit hızlı yeni Wi-Fi 6 yoğun ortamlarda bile hızlı ve güvenli kablosuz bağlantı sağlıyor.

Aktif Kalem G3 (opsiyonel)

Şarjlı HP Aktif Kalem G3 ile anında belgeler üzerinde düzeltme yapabilir veya aklınıza gelen fikirleri hemen not edebilirsiniz.

HP WorkWell

HP WorkWell uygulaması ile HP Elite Dragonfly, kişisel sağlık uygulaması yüklü olan tek kurumsal dönüştürülebilir PC olma özelliğine sahip.

REKLAMI KAPAT X