Bakanlık bugün %25 peşinat ve 24 ay vadeyle arsa satışına başlıyor

Okuma Süresi: 1 Dakika
Bakanlık bugün %25 peşinat ve 24 ay vadeyle arsa satışına başlıyor
Doviz.com
10.09.2024 10:08

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 53 ildeki 747 arsanın satış sürecini bugün başlatıyor. İşte satışa sunulacak arsalar hakkında bilinmesi gerekenler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 ildeki 747 arsayı satışa sunuyor.  

Buna göre bölgeye özel ürün anlanı, ticaret alanı, konut alanı, plansız alan, tarım alanı ve kentsel gelişim alanı olmak üzere farklı türlerdeki muhtelif arsalar, açık artırma yöntemiyle sahiplerini bulacak.

Arsaları satın almak isteyen kişiler ise yüzde 25 peşinat verdikten sonra kalan tutarı 24 ay vadede ödeyebilecek.

Açık artırma tarihleri

Açık artırmalar 10-11-12 Eylül tarihlerinde saat 10.30'da Ankara Çankaya'da Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu'nda ve İstanbul Küçükçekmece'deki TOKİ Hizmet Binası'nda yapılacak.

İnternet üzerinden de teklif verilebilecek olan açık artırma toplantısına katılacak gerçek veya tüzel kişilerin toplantı öncesinde Emlak Yönetim'in ilgili banka hesabına katılım teminatı tutarını yatırması gerekecek.

Kaynak: Emlak Müzayede

İLGİLİ HABER Konut yatırımcısı rotasını Kıbrıs’a çevirdi Türkiye’de son dönemde konut fiyatlarının reel olarak gerilemesine rağmen finansmana erişim sorunlarının devam etmesi, yatırımcıların rotasını yurt dışına çevirmesine yol açtı. Bu kapsamda KKTC de ön plana çıkan destinasyonlardan biri oldu. Peki, KKTC'de konut yatırımı yapmadan bilinmesi gerekenler neler? İşte detaylar..
REKLAMI KAPAT X