Binance, LUNC yakma mekanizmasında değişikliğe gitti: LUNC geriledi

Okuma Süresi: 1 Dakika
Binance, LUNC yakma mekanizmasında değişikliğe gitti: LUNC geriledi
Doviz.com
28.12.2022 15:39

Binance'in LUNC yakma işlemini %50 oranında azaltacağını duyurmasının ardından Terra Luna Classic (LUNC) fiyatlarında geri çekilme hızlandı.

Binance, çarşamba günü yaptığı bir açıklamada, LUNC yakımında 28 Aralık'tan itibaren geçerli olmak üzere, önceki %100'ün aksine artık tüm LUNC spot ve marjin alım satım ücretlerinin %50'sini yakacağını açıkladı.

Diğer değişiklikler kapsamında ise Binance, bir sonraki LUNC yakımını önceki tarih olan 1 Ocak 2023'ten 1 Mart 2023'e erteleyecek.

Binance ayrıca gerekli değişiklikleri yapmak için Terra Grants Foundation ile iletişime geçtiğini söyleyerek, LUNC tokenlerinin yeniden basılmasını önlemek için yeni bir cüzdan oluşturacağını açıkladı.

Borsa ayrıca, bu cüzdanlar arasında transfer yaparken vergi ödemesi yapmayı önlemek için LUNC cüzdanının beyaz listeye alınmasını istemeyi planladığını ancak değişiklikler yapılmazsa LUNC yakma işlemini tamamen durdurabileceğini de belirtti.

Binance'in duyurusu ise LUNC'un üç aylık düşen kanalı kırması nedeniyle son birkaç günde yaklaşık %50 yükselmesinin hemen ardından geldi.

Değişikliklere tepki olarak, LUNC fiyatı son 24 saatte %12 düştü ve şu anda 0.00015907'den işlem görüyor.

Eylül ayında LUNC yakımını desteklediğinden bu yana Binance, 20 milyardan fazla yakımla en büyük LUNC yakıcısı haline gelmişti.

Binance LUNC yakma mekanizmasındaki değişiklik ise Terra Classic topluluğuna LUNC token arzını azaltma konusunda destek vermek amacıyla uygulanıyordu.

Etiketler: binance LUNC
REKLAMI KAPAT X