Bodrum, en iyi seyahat rotaları arasında yer aldı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Bodrum, en iyi seyahat rotaları arasında yer aldı
Doviz.com
17.10.2024 14:35

Kültür ve Turizm Bakanlığı, ünlü seyahat dergisi National Geographic'in "Dünyanın En İyi Seyahat Rotaları" listesinde Türkiye'den Muğla'nın Bodrum ilçesinin yer aldığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, National Geographic, okuyucu seçimlerinden oluşan "Dünyanın En İyi Seyahat Rotaları 2025" yarışmasının finalistlerini yayımladı.

Türkiye'nin gözde tatil destinasyonu Bodrum'un ise bir kez daha en iyiler arasında yer aldığı bildirildi.

Paylaşımda, Bodrum'un şık modernliği ve zengin imkanlarıyla hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyen ziyaretçilere mükemmel fırsatlar sunduğuna dikkat çekildi.

Öte yandan, 2025 Dünyanın En İyileri listesinde yer alan Bodrum, finale kalan diğer önemli destinasyonlarla birlikte Instagram üzerinden oylamaya sunuldu.

Oylamada yer alan diğer finalist şehirler arasında Ho Chi Minh City (Vietnam), New Orleans (ABD), Cusco (Peru) ve Sarajevo (Bosna-Hersek) yer aldı.

İLGİLİ HABER Fethiye, The Times gazetesinin en iyi plaj tatili listesinde Muğla'nın Fethiye ilçesi, İngiliz The Times gazetesi tarafından ekimde plaj tatili için dünyanın en iyi destinasyonları arasında üçüncü sırada gösterildi.
REKLAMI KAPAT X