Bölgenin kripto para alanında en büyük konferansı Blockchain Economy 2020’nin hazırlıklarına başlandı!

Okuma Süresi: 1 Dakika
Bölgenin kripto para alanında en büyük konferansı Blockchain Economy 2020’nin hazırlıklarına başlandı!
Doviz.com
29.05.2019 10:16

İstanbul, Şubat 2020’de bölgenin en büyük kripto para konferansının ikincisine ev sahipliği yapacak. İlki 20 Şubat 2019’da gerçekleştirilen, Bitcoin tahminleriyle tanınan Wall Street analisti Tom LEE ve teknoloji milyarderi Tim Draper’ın ana konuşmacılarI arasında olduğu Blockchain Economy Summit, 2020 yılında da Blockchain ve kripto para dünyasının uluslararası önemli isimleri, girişimcileri, yatırımcıları ve projelerini 2 gün boyunca bir araya getirecek. 

Blockchain Economy Summit’te Türkiye, Avrupa, aynı zamanda Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerinden yatırımcı, girişimci ve blockchain teknolojisiyle ilgili öğrenciler yenilikçi proje ve fikirler etrafında bir araya gelecek; alanında uzman profesyoneller ve mühendisler ile sektörün geleceği tartışılacak. 

Konferansta bu yıl yine çok önemli isimler İstanbul'da buluşacak. 60 ülkeden, 3.000'den fazla katılımcının yer alacağı konferansın uluslararası konuşmacıları önümüzdeki günlerde açıklanacak ve erken dönem avantajlı biletleri duyurulacak. Tüm detaylı bilgi ve gelişmelere önümüzdeki günlerde konferansın web adresinde yer verilecek: https://www.blockchaineconomy.istanbul

"Blockchain Economy Summit"
Tarih: 20-21 Şubat 2020
Website: https://www.blockchaineconomy.istanbul/

REKLAMI KAPAT X