Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Merkez Bankası rezervlerine ilişkin açıklama

Okuma Süresi: 1 Dakika
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Merkez Bankası rezervlerine ilişkin açıklama
Doviz.com
07.03.2024 14:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonu uzun yıllar tek haneli rakamlarda tuttuklarını belirterek aynısını yine başaracaklarını ve Merkez Bankasının döviz rezervlerinde herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Elazığ mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Enflasyonu uzun yıllar tek haneli rakamlarda tuttuysak, aynısını yine başaracağız" dedi.

Ekonominin temel direklerinin son derece sağlam, dirençli ve güçlü olduğunu belirten Erdoğan, "Merkez Bankamızın döviz rezervlerinde herhangi bir sorun yok" dedi.

Şimşek: Programımızda Cumhurbaşkanının desteğini gördük

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise sosyal medya platformu X üzerinden Erdoğan'ın sözlerini paylaşarak, "Programın hazırlanmasından uygulanmasına kadar her aşamada Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğini gördük" dedi.

Şimşek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren gereken tüm politikaları ivedilikle uygulamaya aldık. Ulusal ve uluslararası platformlarda programımızın hedeflerini ve sonuçlarını anlatıyoruz. Tüm kesimler tarafından anlaşılan ve kabul gören programların başarısı artar" değerlendirmesinde bulundu.

REKLAMI KAPAT X