Emlak Konut'tan düşük faizli yeni konut kampanyası

Okuma Süresi: 2 Dakika
Emlak Konut'tan düşük faizli yeni konut kampanyası
Doviz.com
29.05.2024 12:18

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, ev almak isteyen vatandaşlar için yüzde 1,29 faizle 4 farklı ödeme koşullu yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu.

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, Emlak Konut ödeme sistemiyle bankasız-kefilsiz olarak vatandaşların ev sahibi olmaları için dört ayrı ödeme koşulunu içeren bir kampanya başlatıldığını açıkladı.

Kampanyanın detaylarını da paylaşan Erdem, "Türkiye’nin istikrarlı ekonomisinin güçlenmesinde ve dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesinde inşaat sektörü her zaman önemli bir rol oynamıştır ve oynamaya devam edecektir. İnşaat ve gayrimenkul sektörü olarak, bu hedefe ulaşmak için gereken fedakârlıkları yapmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

2023 yılını 53 milyar 179 milyon TL rekor ön satış geliri ile başarıyla bitirdiklerini vurgulayan Erdem, "Güçlü, alanında uzman ekibimizle, 8,5 milyon metrekare büyüklüğündeki 137 adet şantiyemizde, inşasına devam ettiğimiz 103 bin adet bağımsız bölüm ve 200 binden fazla doğrudan ve dolaylı çalışanımızla, şirketimizi çok daha güçlü yarınlara taşıyoruz." şeklinde konuştu.

Konut kampanyasının ayrıntıları

Emlak Konut ödeme sistemiyle, bankasız ve kefilsiz olarak vatandaşlara dört ayrı ödeme seçeneği sunulacak.

Birinci seçenek: Peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlanacak.

İkinci seçenek: Yüzde 25 peşinat ile 3 ara ödeme olacak. Vade farksız ara ödemeli modelde 6, 12, ve 24. aylarda ödemeler yapılacak.

Üçüncü seçenek: Ödemenin yarısı peşin olacak. Kalan yarısı için yüzde 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunulacak.

Dördüncü seçenek: Yüzde 25 peşinat ödenecek. Kalan kısım için yüzde 1,29 vade farkıyla 72 aylık taksit seçeneği olacak.

Hangi illerde geçerli olacak?

Kampanya, İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli'de yer alan 16 projede geçerli olacak.

İstanbul'daki Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe, İzmir'deki Allsancak ve Evora İzmir, Denizli'deki Evora Denizli, Balıkesir'deki Balıkesir Emlak Konutları ile Antalya'daki Park Yaşam Antalya projeleri de kampanyaya dahil edildi.

Bugün başlayan kampanya ile 2 bin civarında konut satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABER 4 soruda gayrimenkul sektörünün son durumu Mars International Kurucusu ve CEO’su Hakan Bucak, konutta reel fiyatlar düşüşünü sürdürürken gayrimenkul sektörüne yönelik merak edilenleri yorumladı.
REKLAMI KAPAT X