En güncel Bitcoin analizleri Paradex'te

Okuma Süresi: 1 Dakika
En güncel Bitcoin analizleri Paradex'te
Doviz.com
26.01.2021 15:17

Son dönemde, özellikle kripto paraların PayPal üzerinden doğrudan alım satım imkânına kavuşması ve bazı büyük kurumsal yatırımcıların gerçekleştirdği yüksek hacimli satın alımlarla ile birlikte gelen olumlu yorumlar, Bitcoin’e olan ilgiyi arttırdı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasını sağladı.

“Piyasa Değeri Bazında En İyi Varlıklar” kategorisinde 12. sırada yer alan popüler kriptopara Bitcoin, yaklaşık 594 milyar dolarlık piyasa değeri ile Facebook’un iki basamak gerisinde bulunuyor.

Peki piyasa değeri yaklaşık 650 milyar dolar ulaşan ve yakın zamanda 41.160$ ile tüm zamanların en yüksek değerine ulaşan Bitcoin’in fiyatı ne zaman 50.000$ olacak?

Paradex, kripto para konusunda uzman araştırma ekibi ile başka Bitcoin olmak üzere, birçok kripto paralara yönelik güncel piyasa analizlerini yatırımcılarına 7/24 sunmaktadır. Ayrıca, 0 komisyonlu yatırım işlemleri ile yatırımcılarına eşsiz bir yatırım deneyimi sunmaktadır.

Siz de Bitcoin ve diğer tüm kripto paralardaki yatırım fırsatlarını Paradex farkı ile değerlendirmek ve ücretsiz kripto para analizi almak için Paradex’e katılın!

REKLAMI KAPAT X