Erdoğan'dan ekonomi yönetimine destek mesajı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Erdoğan'dan ekonomi yönetimine destek mesajı
Doviz.com
27.03.2024 17:20

Batman'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide yetkin isimlerden oluşan güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, “Mehmet Şimşek'e tam itimadım var." dedi.

Yerel seçime 4 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları da sürüyor. Bu kapsamda Erdoğan, partisinin Batman mitinginde açıklamalarda bulundu.

Burada yaptığı konuşmasında, ekonomi yönetimine destek mesajı veren Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle oldu:

”Bölgemizde kritik adımları atarken ülkemizi de olumsuz etkileyen enflasyon meselesini de göz ardı etmeyeceğiz.

Ekonomide gerçekten yetkin isimlerden oluşan güçlü bir kadro kurduk. Mehmet Şimşek'e bu konuda tam itimadım var. Yılın ikinci yarısından itibaren uyguladığımız ekonomi programının olumlu yansımalarını daha net göreceğiz.

Emeklilerimizin sıkıntılarının da farkındayız. Bir defaya mahsus 5'er bin liralık ödeme yaptık. Maaşlara yüzde 50 oranında zam yaptık. Bizim getirdiğimiz bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Banka promosyonlarını güncellenmesini sağladık. Kamu bankalarımız 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak. Ücretsiz doğal gaz desteğimiz nisan ayından veri devam ediyor. Yükümüz azaldıkça bütçede elimiz rahatlayacak. Emeklilerimize destek olmayı sürdüreceğiz."

REKLAMI KAPAT X