Erdoğan: Şehir hastanelerimizi yaygınlaştırarak devam ettireceğiz

Okuma Süresi: 1 Dakika
Erdoğan: Şehir hastanelerimizi yaygınlaştırarak devam ettireceğiz
Doviz.com
14.04.2023 14:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erdoğan cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamada, 11 ilin tamamında konut inşa faaliyetlerinin devam ettiğini ve bir yıl içinde evleri yapıp konut sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı.

Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili kendine yöneltilen bir soruya "Nasip olursa 20 Nisan arife günü doğal gazımızı çıkarıyoruz. Bütün planlamamız buna göre." derken, şehir hastaneleriyle ilgili ise şunları kaydetti:

"Şehir hastanelerini biliyorsunuz, bu hastaneye gelen içeri girdiğinde huzur buluyor. Huzur bulmayla birlikte de şifayı bulunduğu yerde yakalıyor.

Dünyada biz sağlık sektöründe bütün benim diyen ülkelerin hastaneleriyle yarıştayız. Cleveland derler, bizim şehir hastaneleri Cleveland'i aştı.

Ankara'da Etlik, İstanbul'da Murat Dilmener, Pakize Öz olsun, tüm hastanelerimiz ortada. Vatandaş hastaneye girdiğinde hamdolsun orada yatmadan şifayı buluyor. Bu da bizi mutlu kılıyor. Yaygınlaştırarak şehir hastanelerimizi devam ettireceğiz."

REKLAMI KAPAT X