iPhone 15 tanıtımı öncesi Apple Store kapatıldı: Tekrar zam mı gelecek?

Okuma Süresi: 1 Dakika
iPhone 15 tanıtımı öncesi Apple Store kapatıldı: Tekrar zam mı gelecek?
Doviz.com
12.09.2023 15:53

Teknoloji devi Apple, iPhone 15 lansmanına saatler kala Apple Store’u kapattı. Bu gelişme ise Apple ürünlerine zam gelebileceğine yönelik iddiaların artmasına yol açtı. Peki, gerçekten Apple ürünlerine zam gelecek mi? İşte detaylar..

Apple, bugün düzenleyeceği Wonderlust etkinliği kapsamında iPhone 15 serisinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Etkinlik öncesinde ise Apple, Apple Store’u erişime kapattı. Apple Store’a halihazırda girmeye çalışıldığında ise “Hemen döneceğiz. Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” notu ile karşılaşıldı. Apple ayrıca bu sayfadan etkinlik sayfasına yönlendirme yaptı.

Apple’ın bu hamlesi ise zam gelebileceğine yönelik spekülasyonları da beraberinde getirdi. Ancak firma, her etkinlik öncesinde Apple Store’u kapatarak, etkinlikle birlikte yeniden açıyor. Buna göre Apple Store açıldığında yeni iPhone’ların yanı sıra yeni aksesuarlara da yer veriyor.

İLGİLİ HABER iPhone 15 lansmanına sayılı gün kala, JPMorgan’dan Apple’a yönelik uyarı Çin'in kamu kurumlarında iPhone kullanma yasağını genişleteceği haberleri şirketi sarsmaya devam ediyor. Bu kapsamda JPMorgan da iPhone 15 lansmanına sayılı gün kala Apple için yatırımcılara uyarıda bulundu.

Lansman ne zaman gerçekleşecek?

Apple’ın merakla beklenen etkinliği Wonderlust ise bu akşam TSİ 20.00’de başlayacak.

Bu etkinlikte iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin tanıtılmasının yanında yeni Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 akıllı saatleri de meraklıları ile buluşacak.

İLGİLİ HABER Apple ürün fiyatlarına KDV düzenlemesi: En pahalı iPhone ne kadar oldu? Apple Türkiye, KDV oranının yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkmasıyla vergi artışını fiyatlarına yansıttı. Böylelikle en pahalı iPhone'un fiyatı 87 bin 457 liraya kadar çıktı.
REKLAMI KAPAT X