İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı

Okuma Süresi: 1 Dakika
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
Doviz.com
28.02.2024 09:58

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, sis nedeniyle çift yönlü olarak durduruldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğinin sis nedeniyle çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi.

Sis nedeniyle görüş mesafesi azaldı

AA'da yer alan habere göre 15 Temmuz Şehitler Köprüsü civarı ile Esenyurt, Büyükçekmece, Sultangazi ve Ümraniye'de de sis yer yer etkisini gösteriyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi azalırken, trafikte bazı noktalarda aksamalar yaşanıyor.

Sis nedeniyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inemeyen bazı uçaklar da havada tur attı. Yakıt kritiğine giren 4 uçak İstanbul Havalimanı'na, 5 uçak ise Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. Havalimanından yapılacak kalkışlar da gecikmeli olarak gerçekleştirildi.

Yaklaşık bir saat süren gecikmeli iniş seferlerine ise saat 09.37'den itibaren izin verilmeye başlandı. İstanbul Havalimanı'nda ise herhangi bir sorun yaşanmıyor.

İLGİLİ HABER Bakan açıkladı: Türkiye'ye gelen kruvaziyer gemi ve yolcu sayısında rekor artış Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin kruvaziyer turizminde hareketli bir yıl geçirdiğini belirterek, "Limanlarımıza gelen kruvaziyer gemi ve yolcu sayılarında geçen yıla oranla rekor artış oldu" ifadesini kullandı.
REKLAMI KAPAT X