İTO'dan 'istihdamda depremzedelere öncelik' çağrısı

Okuma Süresi: 1 Dakika
İTO'dan 'istihdamda depremzedelere öncelik' çağrısı
Doviz.com
14.02.2023 15:00

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, iş dünyasına çağrıda bulunarak, "Üyelerimizi, depremde zarar gören ve İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerimize yerleştirilen depremzedelere istihdamda öncelik vermeye çağırıyoruz” dedi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Avdağiç, İTO'nu, Atatürk Havaalanı THY Kargo binasında bulunan İTO Deprem Koordinasyon Merkezi’nin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek sözlerine başladı.

"Tasnif ettiğimiz yardımlar bugüne kadar 82 TIR ve 8 uçak ile bölge illerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştı." diyen İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, güncel ihtiyaçların da sürekli takip edildiğini bildirerek, "Bölgede yeni neye ihtiyaç varsa, ilgili kurumlardan bilgileri almaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bölgede hem deprem sürecinde hem de deprem sonrasında gerekenlerin yapılması için seferber olduklarını belirten Avdagiç, “İş dünyası olarak üzerimize bir görev daha düşüyor. Üyelerimizi depremde zarar gören ve İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerimize yerleştirilen depremzedelere istihdamda öncelik vermeye çağırıyoruz” dedi.

REKLAMI KAPAT X