Kabine bugün toplanıyor: Masadaki başlıklar neler olacak?

Okuma Süresi: 1 Dakika
Kabine bugün toplanıyor: Masadaki başlıklar neler olacak?
Doviz.com
09.10.2023 09:34

Cumhurbaşkanlığı kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de toplanacak. Kabine toplantısının gündeminde İsrail-Filistin gerilimi, terörle mücadele ve emeklilere yapılacak zammın olması bekleniyor.

CNN TÜRK Muhabiri Nisan Korkmaz'ın haberine göre, toplantıda öncelikli başlık İsrail ve Filistin olacak.

Kabine toplantısında, terör örgütüne yapılan operasyonlar da masaya yatırılacak. Bu zamana kadar atılan adımlar ile bundan sonraki adımların da değerlendirileceği toplantıda, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in de son detayları paylaşması bekleniyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk kabine toplantısından sonra açıklayacağı memur emeklisinin maaş artışlarının da Kabine toplantısının gündeminde yer alması bekleniyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, müjde olarak verdiği işçi, memur ve BAĞ-KUR emeklilerimiz ile ilgili çalışmayı kabine toplantısı sonrası milletimizle paylaşacak" demişti.

Bu açıklamalar sonrası gözler kabine toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına çevrildi.

İLGİLİ HABER Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan memur emeklisine ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kabine toplantısı sonrası emekli memurların maaşlarıyla ilgili bir müjde vereceklerini açıkladı.
REKLAMI KAPAT X