Kabine yarın toplanacak: Gündemde hangi başlıklar yer alacak?

Okuma Süresi: 1 Dakika
Kabine yarın toplanacak: Gündemde hangi başlıklar yer alacak?
Doviz.com
25.09.2023 12:47

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yarın toplanacak. Kabine'nin en önemli gündem maddesi ise emekli aylıklarına yönelik zam düzenlemesi olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de bir araya gelecek.

NTV'de yer alan habere göre, Kabine'de yıl sonunda tamamlanması beklenen en düşük emekli aylıklarına yönelik düzenleme ele alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da zam düzenlemesi konusunda Kabine üyelerini bilgilendirecek.

İLGİLİ HABER Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaşı ve enflasyon açıklaması: "Belirsizliklerin azaldığı yeni bir döneme girmiş durumdayız" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyona ilişkin aylık bazda düşüşleri daha erken göreceğimizi belirterek, "Yıllık bazdaki gelişmeleri daha çok 2024'ün ortaları gibi görmüş olacağız" dedi.

Gençlere vergisiz telefon

Öğrencilere vergisiz telefon-bilgisayar, ev hanımlarına emeklilik ve evlilik kredisi gibi konular da Kabine toplantısında ele alınacak.

Öte yandan enflasyonla mücadele, Tahıl Koridoru, düzensiz göçmenlerle ilgili yapılan son çalışmalar da Kabine'nin gündem başlıkları arasında yer alacak.

İLGİLİ HABER Öğrencilerin gözü vergisiz telefonlarda: Şartlar belli oldu mu? Vergisiz telefon ve bilgisayar düzenlemesinde detaylar henüz netleşmemişken; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışı düzenlemesinin yakın zamanda tamamlanacağını duyurdu.
REKLAMI KAPAT X