Kahve zinciri Gloria Jean's, “iflas iddialarını” yalanladı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Kahve zinciri Gloria Jean's, “iflas iddialarını” yalanladı
Doviz.com
08.07.2024 15:18

Türkiye genelinde 1200 şubesi bulunan kahve zinciri Gloria Jean's’in iflasının istendiğine yönelik haberlerin ardından şirket CEO’su Mehmet Dinçerler’den konuyla ilgili yalanlama geldi.

Bazı haber kanallarında önemli bir bölümü Türkiye’de olmak üzere toplamda 1200 şubesi bulunan kahve zinciri Gloria Jean's’in iflasının istendiği iddiasının paylaşılmasının ardından Gloria Jean's CEO’su Mehmet Dinçerler, LinkedIn hesabından bir açıklama yayımladı.

Buna göre Dinçerler, konuyla ilgili açıklamasında şunları aktardı:

“Son birkaç saat içerisinde sosyal medyada ve internette dolaşan markamızla ilgili haberin aslı olmadığı gibi hakkımda ve ortağı olduğum hiçbir şirkette böylesine bir başvuru veya dava yoktur.

Markamız benzer iddialarla ara ara yıpratılmaya çalışılsa da biz yolumuza daha güçlü adımlarla ve büyüyerek devam ediyoruz.

Yayınlanan haberin aksine markamıza olan yoğun ilgiyle hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha da güçleneceğimiz günlerin müjdesini vermek ister, asılsız bu içeriğe özellikle itibar etmemenizi ve çıkan asılsız haberi yapan kişi ya da kurumlara karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildirmek isterim.”

REKLAMI KAPAT X