Kripto para dünyasına ilk adım Paribu ile başlıyor

Okuma Süresi: 3 Dakika
Kripto para dünyasına ilk adım Paribu ile başlıyor
Doviz.com
25.11.2020 14:58

Kripto para işlemlerinin kolaylıkla yapılabilmesini sağlayan uygulaması ile Paribu, yarının dünyasına şimdiden adım atmak isteyen kullanıcılara özel bir fırsat sunuyor.

Kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunan Paribu, henüz kripto para ile tanışmamış kişilerin Bitcoin dünyasına ilk adımını atması için yeni bir kampanyaya imza attı. “İlk adım” kampanyası kapsamında Paribu, Bitcoin dünyasına yeni adım atacak kullanıcılarına 10 TL hediye ediyor.

Paribu, kampanya süresince, mobil uygulamasını indirip, ücretsiz üye olup, online kimlik doğrulamasını tamamlayan yeni kullanıcılarının hesabına 10 TL’lik “ilk adım” hediyesi yatıracak. Böylece kullanıcılar “ilk adım” hediyeleriyle, 10 TL’ye dahi kripto para almanın mümkün olduğu Paribu’da Bitcoin dahil 22 kripto para biriminden dilediğini alabilecek.

Üye olmasına rağmen daha önce Paribu’da finansal işlem yapmamış kullanıcılar da kimlik doğrulamalarını tamamlayarak kampanyadan yararlanabilecek.

16-29 Kasım 2020 tarihleri arasındaki kampanya Paribu mobil uygulamasında geçerli olacak.

Mevcut kullanıcılar için “Yeni versiyon, sıfır komisyon!”

Web sitesinde ve mobil uygulamasında yenilenen ara yüzü ve geliştirilmiş altyapısı ile hizmet vermeye devam eden Paribu, yeni kullanıcılarının yanı sıra mevcut kullanıcıları için de bir kampanya başlattı.

“Yeni versiyon, sıfır komisyon!” kampanyası kapsamında Paribu’nun mevcut kullanıcıları 16-29 Kasım tarihleri arasında Paribu mobil uygulamasında ve web sitesinde yapacakları kripto para işlemlerinde komisyon ücreti ödemeyecek. Kullanıcıların kampanyadan yararlanmak için Paribu’nun yeni mobil uygulamasına bir kez giriş yapmaları yeterli olacak.

“Yeni versiyon, sıfır komisyon” kampanyasından, 16 Kasım 2020’den önce en az bir kez finansal işlem yapmış mevcut Paribu kullanıcıları yararlanacak.

Kripto parayla ilgili bariyerler aşılıyor

Paribu CEO’su Yasin Oral, “Türkiye’de kripto para kullanımına dair ciddi bir eğilim olduğunu görüyoruz. Ancak henüz kripto parayla tanışmamış büyük bir kitle de var. Bu konuda bilgi eksikliğinin yarattığı bazı bariyerler söz konusu. ‘İlk adım’ hediyesiyle kullanıcılarımız ilk kripto para işlemlerini yapabilecek ve Bitcoin dünyasına ilk adımlarını güvenle atabilecek. Kripto para alıp satmanın Paribu ile son derece pratik şekilde ve kolayca yapılabildiğini yeni kullanıcılarımızın da görmesini, bunu deneyimlemesini istiyoruz” dedi.

Yarının dünyasını kullanıcılara şimdiden sunan Paribu, geleceğin parası olarak kabul edilen kripto paralara yatırım yapmak için bugünden nasıl kolayca başlanabileceğini anlatıyor. “Yarın artık bugün” mottosuyla ortaya çıkan yeni reklam filmi ve yayınlanan kampanya hakkında daha fazla bilgi için www.paribu.com adresini kullanabilirsiniz.

Paribu Hakkında:

2017 yılında Yasin Oral’ın öncülüğünde kullanıma açılan Paribu, kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. 750 bin kullanıcısı bulunan platformda 7/24 kesintisiz kripto para işlemi ve TL yatırma çekme işlemi yapılabiliyor. Paribu, 7/24 hizmet veren Destek Birimi’yle kripto para işlemlerini kolaylaştırıyor.

Paribu hakkında daha fazla bilgi için www.paribu.com adresini kullanabilirsiniz.

REKLAMI KAPAT X