McDonald's ofislerini kapattı: Çalışanlarını işten çıkarmaya hazırlanıyor

Okuma Süresi: 1 Dakika
McDonald's ofislerini kapattı: Çalışanlarını işten çıkarmaya hazırlanıyor
Doviz.com
03.04.2023 12:16

Burger zinciri McDonald's, bu hafta ABD'deki ofislerini geçici olarak kapatmaya ve şirket çalışanlarını daha geniş bir şirket yeniden yapılandırmasının parçası olarak işten çıkarmaya hazırlanıyor.

The Wall Street Journal'ın pazar günü bildirdiğine göre McDonald's, geçen hafta ABD'deki çalışanlarına ve bazı uluslararası çalışanlarına gönderdiği bir e-postada, personel kararlarını sanal ortamda verebilmek için pazartesiden çarşambaya kadar evden çalışmalarını istedi.

Chicago merkezli şirket, Journal tarafından görüntülenen mesajında "3 Nisan haftası boyunca, organizasyon genelindeki roller ve personel seviyeleriyle ilgili önemli kararları ileteceğiz" dedi.

Ancak kaç çalışanın işten çıkarılacağı ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

Haberde ayrıca şirketin çalışanlarından, genel merkezde satıcılar ve diğer dış taraflarla yapılacak tüm yüz yüze toplantıları iptal etmelerini istediği de belirtildi.

Şirket yorum talebine ise henüz yanıt vermedi.

Fast food zinciri ocak ayında yaptığı açıklamada ise son olarak güncellenen iş stratejisinin bir parçası olarak kurumsal personel seviyelerini gözden geçireceğini, bunun da bazı alanlarda işten çıkarmalara ve diğerlerinde genişlemeye yol açabileceğini söylemişti.

REKLAMI KAPAT X