Mercedes-Benz Türkiye'den online satış açıklaması: Kapatmadık

Okuma Süresi: 1 Dakika
Mercedes-Benz Türkiye'den online satış açıklaması: Kapatmadık
Doviz.com
11.07.2023 09:40

Mercedes-Benz Türkiye, sosyal medyada yayılan online satış kanallarının kapatıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını, online platformlarda düzenli olarak ürünlerin sunulduğunu ifade etti.

Otomotiv sektöründe online satış platformlarını etkin kullanan Mercedes-Benz Türkiye, online satış platformunu kapattığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Şirketten yapılan açıklamada Mercedes-Benz Türkiye'nin Almanya'dan böyle bir talimat aldığı yönündeki bilgilerin de gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Açıklamada şirket stratejisi doğrultusunda, yeni satış platformu aracılığıyla müşterilere fijital (fiziki ve dijital kanalların birlikte kullanıldığı) deneyim sunma taahhütüne vurgu yapıldı.

Şirketten yapılan açıklamada fiziksel (showroomlar) ve dijital (online olarak) araçların mevcut satış planları çerçevesinde aktif bir şekilde sunmaya devam edildiği ifade edildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Müşteri deneyimimizi geliştirmek maksadıyla online platformumuzdaki sistemsel ve süreçsel iyileştirmelerimizi sürdürmekteyiz. Özellikle araçlarımızın yeniden satıcılara değil, nihai kullanıcılara ulaşması adına dijital aktiviteleri ve platformumuzu düzenli olarak güncelliyoruz.

Bugün de (10 Temmuz 2023) KDV güncellemesini içeren yasal düzenlemeyi sistemimize yansıtmak adına çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu bağlamda online platformumuz açıktır, ürün mevcudiyeti doğrultusunda araçlarımız düzenli olarak sistemde sunulmaktadır.

Marka olarak, stratejilerimiz doğrultusunda bu platformu geliştirmeye devam ederken, en üst düzeyde müşteri deneyimine odaklanmayı sürdüreceğiz.”

İLGİLİ HABER Yılın ilk yarısında en çok satılan otomotiv markaları açıklandı ODMD, yılın ilk yarısında en çok satılan otomotiv markalarının istatistiğini paylaştı. Buna göre, 2023 yılının ilk yarısında otomobil ve hafif ticaride en çok Fiat, Renault ve Ford marka araçlar satıldı.
REKLAMI KAPAT X