Muş: Piyasa düzenini bozmaya dönük fiyat artışlarına müsaade etmeyeceğiz

Okuma Süresi: 1 Dakika
Muş: Piyasa düzenini bozmaya dönük fiyat artışlarına müsaade etmeyeceğiz
Doviz.com
26.12.2022 09:58

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 4 ulusal zincir marketin genel müdürünü fiyat artışlarıyla ilgili uyardığını belirterek, "Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ülkede en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduğunu söyledi.

Muş, twitter hesabından yaptığı paylaşımda yapılan görüşme hakkında, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Muş ayrıca, "Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız diye ekledi.

REKLAMI KAPAT X