Otokar BIDEC 2017’ye ARMA 6x6, Ural ve Cobra ile katılacak

Okuma Süresi: 2 Dakika
Otokar BIDEC 2017’ye ARMA 6x6, Ural ve Cobra ile katılacak
Doviz.com
13.10.2017 13:32

İstanbul, 13 Ekim (DHA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 16-18 Ekim tarihleri arasında Bahreyn'de gerçekleştirilecek Bahreyn Uluslararası Savunma Fuarı ve Konferansı'na (BIDEC) üç aracı ile katılacak. Kara, deniz ve hava kuvvetlerine yönelik araç, ekipman, teknoloji ve en yeni sistemlerin tanıtılacağı organizasyonda Otokar, ARMA 6x6, URAL ve COBRA araçlarını sergileyecek.
Kara, deniz ve hava kuvvetlerine yönelik araç, ekipman, teknoloji ve yeni sistemlerin 3 gün boyunca 120 üretici tarafından tanıtılacağı BIDEC 2017'ye Otokar üç aracı ile katılacak. Savunma sanayiindeki konumunu teknoloji ihracatı ile bu yıl farklı bir noktaya taşıyan Otokar, üç binin üzerinde katılımcının beklendiği BIDEC 2017’de D2 no’lu standında üstün hareket kabiliyeti, yüksek mayın, balistik koruma özelliğine sahip zırhlı muharebe aracı ARMA 6x6, yüksek hareket ve beka kabiliyetiyle öne çıkan COBRA ve çok yönlü modüler platformunun yanı sıra yenilikçi özellikleriyle en zorlayıcı görevlerde de tercih edilen zırhlı personel taşıyıcısı URAL'ı sergileyecek.
Otokar'ın BIDEC 2017'de tanıtacağı ARMA 6x6, üstün hareket kabiliyeti, yüksek mayın, balistik koruma özelliğinin yanı sıra orta ve yüksek kalibre silah sistemi entegrasyonuna sahip. Gerçek savaş alanında, en zor arazi ve iklim koşullarında, barış koruma ve insani yardım operasyonlarında modern ordulara hizmet verebilmek için geliştirilen ARMA 6x6 zırhlı personel taşıyıcı, zırhlı muharebe aracı, komuta kontrol, KBRN keşif, yaralı tahliye, sürücü eğitim, ileri gözetleyici ve keşif aracı gibi farklı görevler için kullanılabiliyor. Modüler zırhlı muharebe aracı ARMA 6x6'nın amfibik opisyonu da bulunuyor. (Fotoğraflı)

REKLAMI KAPAT X