Pegasus, ücretsiz tahliye uçuşlarının süresini 19 Şubat'a kadar uzattı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Pegasus, ücretsiz tahliye uçuşlarının süresini 19 Şubat'a kadar uzattı
Doviz.com
10.02.2023 14:12

Pegasus Hava Yolları, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen iki depremden etkilenen vatandaşların tahliyesi için başlattığı ücretsiz seferlerini 19 Şubat tarihine kadar devam ettirme kararı aldı.

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın tahliye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, 19 Şubat dahil tüm ek tahliye seferlerimiz ücretsiz olacaktır. Tahliyenin hızlandırılması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

Pegasus Hava Yolları daha önce yaptığı açıklamasında, depremden etkilenen vatandaşlar için 7-12 Şubat 2023 tarihleri arasında Adana, Diyarbakır, Elâzığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tüm iç hat uçuşlarının ücretsiz olduğunu duyurmuştu.

Pegasus ayrıca depremden etkilenen bölgelere yardım malzemesi ulaştırmak isteyenlerin yardım malzemelerini Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaştırmaları durumunda yardımlarını ücretsiz olarak taşıyacağını açıklamıştı.

Depremden etkilenen yurttaşlara destek olabilmek amacıyla şirketten AFAD’a 5 milyon TL ve Pegasus çalışanları adına Ahbap Derneği’ne ise 3 milyon TL bağışta bulunuldu.

Depremzede minik hayvan dostlarımız için depremden etkilenen şehirlerdeki tüm havalimanlarına kabin içinde evcil hayvan taşıma kapları ulaştırıldı.

Etiketler: Pegasus tahliye uçuş
REKLAMI KAPAT X