Sinpaş GYO'dan Ege Vadisi için yüzde 8 peşinat fırsatı

Okuma Süresi: 2 Dakika
Sinpaş GYO'dan Ege Vadisi için yüzde 8 peşinat fırsatı
Doviz.com
18.09.2017 14:11

İSTANBUL, (DHA) - Sinpaş GYO, Ankara'da hayata geçirdiği Ege Vadisi projesi için ödeme planını açıkladı. Açıklamada, Çankaya'da yükselen proje için yüzde 8 peşinat ile teslime kadar taksit ödemeden taşınma imkanı sunulduğu belirtildi.

Sinpaş GYO, Ege Vadisi projesi için duyurduğu ödeme planında taşınana kadar taksit ödemeden, sadece yüzde 8 peşinatla 12, 24, 36 ,48. aylarda yapılacak ara ödemeler ve teslimden sonra ödenecek taksitlerle vatandaşların evlerini saçabileceklerini bildirdi. 360 derece Ankara manzarası fırsatının sunduğunu aktaran açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ege Vadisi’nin prestjli binası Ege Residence’ın üst katında bulunan Roof Lounge’ta başkent manzarası ile Ankara’yı 180 metreden 360 derece göz alıcı bir manzarayla izleyebilme olanağı sunan bu özel nokta, 'Ankara kanatlarımın altında' dedirtecek kadar etkileyici bir perspektife sahip. Ege Vadisi’nde konut sahibi olanlar, Garden Lounge’da sevdikleriyle bir araya gelerek BBQ alanında lezzetli yiyecekleri tadarken, Winter Lounge’da da misafirlerini ağırlayacak, çocuklarına doğum günü partisi düzenleyecek ve bu eşsiz manzaranın ailece tadını çıkaracak. Asansörle aşağıya indiğinizde karşınıza çıkan Alaçatı Çarşısı, toprağı, kokusu ve dokusuyla yeniden doğmuş gibi hissettiren Ege peyzajı, özlemini çektiğiniz ege kumsalları ve yılın 365 günü keyfini çıkarabileceğiniz 4 mevsim plajı ile Ege’de yaşam hayaliniz gerçek olacak."

Açıklamanın devamında ege konseptli projeleri, sağladığı özel yaşamın yanı sıra çok kazandıran bir yatırıma dönüştüğü kaydedildi.  Sinpaş GYO’nun İstanbul’da geliştirdiği Ege Boyu ve Ege Yakası projelerinin 2 yılda yaklaşık  yüzde 60 kazandırdığı ve şimdi Ankaralılarında, Ege Vadisi ile hem hayalini kurdukları ege yaşamına kavuşacağı, hem de çok kazandıran bir yatırıma sahip olacağı ifade edildi.

(FOTOĞRAF)

REKLAMI KAPAT X