SunExpress Antalya ve İzmir'den Suriye uçuşları başlatıyor

Okuma Süresi: 1 Dakika
SunExpress Antalya ve İzmir'den Suriye uçuşları başlatıyor
Doviz.com
04.02.2026 13:02

SunExpress mart ayında Antalya ve İzmir'den Suriye'nin Şam ve Halep şehirlerine direkt uçuşlar başlatıyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, mart ayı itibarıyla Suriye seferlerine başlıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Antalya ve İzmir merkezli uçuşlarla Şam ve Halep şehirlerine doğrudan ulaşım imkanı sağlanacak.

Planlama doğrultusunda, 7 Mart itibarıyla Antalya'dan Şam'a salı, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 kez uçuş gerçekleşecek.

11 Mart'tan itibaren ise Antalya'dan Halep'e çarşamba ve cumartesi günleri haftada 2 kez direkt sefer düzenlenecek.

İzmir çıkışlı uçuşlar ise 8 Mart tarihinde başlayacak. İzmir'den Şam'a çarşamba, cuma ve pazar günleri haftada 3 kez, Halep'e ise cuma ve pazar günleri haftada 2 kez aktarmasız uçuşlar yapılacak.

Şirketin açıklamasına göre Türkiye-Suriye uçuş programı çerçevesinde Antalya ve İzmir'den sağlanan doğrudan seferlerle yolculara planlama kolaylığı sunulması ve bölgedeki hava ulaşım ağının güçlendirilmesi hedefleniyor.

İLGİLİ HABER SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak girişimi olan SunExpress, ocak ayı içerisinde dört adet yeni Boeing 737-8 tipi uçağı filosuna dahil ederek büyüme stratejisini sürdürdü.
REKLAMI KAPAT X