Thodex kullanıcılarına Porsche hediye ediyor!

Okuma Süresi: 2 Dakika
Thodex kullanıcılarına Porsche hediye ediyor!
Doviz.com
16.10.2020 13:09

Gelenekselden kripto yatırıma

Son zamanlarda ekonomideki dalgalanmalar yatırımcıların da alternatif yatırım araçlarına yönelmesine yol açtı. Bir yanda altın gibi tarihin en geleneksel yatırım aracı popülerliğini korurken diğer yanda kripto paralar da yükselişe geçiyor ve gerek Bitcoin gerekse altcoin’ler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu noktada da kripto para borsalarının kullanıcılarına sundukları ayrıcalıklar dikkatleri çekiyor.

Bitcoin borsaları yükseliyor

İlk olarak 2009 yılında kullanılmaya başlansa da Bitcoin ve diğer popüler altcoin’ler 2017 yılı itibarıyla tüm dünyada büyük bir popülerliğe ulaştı. Bu durum da kripto para borsalarının yükselişini gündeme getirdi. Thodex de kripto paralara ulaşmak için duyulan ihtiyaçtan yola çıkarak 2017 yılında kuruldu. Sektörde ilklere imza atmasıyla dikkat çeken Thodex, 2020 yılında ABD’den aldığı FinCen MSB lisansı ile global lisanslı ilk yerli kripto para borsası oldu.

Türkiye’nin en büyük 3 kripto para borsası arasında ismini kısa sürede yazdıran ve hacim bakımından önemli bir artış grafiği yakalayan Thodex, sektördeki üçüncü yılı şerefine şimdi de kullanıcılarına yüzlerce hediye dağıtıyor.

Thodex USA şirketi tarafından düzenlenen kampanyada kullanıcılara çekiliş ile 1 adet Porcshe Panamera 4, 100 adet Apple Watch, 50 adet Sony PlayStation 4, 30 adet iPhone 11, 30 adet Samsung S10, 50 adet Macbook Air ve 500 adet Thodex Kiti (Bluetooth hoparlör, mobil şarj aleti, defter-kalem seti, termos) hediyeleri veriliyor.

Kampanya koşullarını öğrenmek için Thodex sitesini ziyaret etmeniz yeterli.

REKLAMI KAPAT X