Togg'dan dolandırıcılara karşı uyarı: Hukuki süreç başlatacağız

Okuma Süresi: 1 Dakika
Togg'dan dolandırıcılara karşı uyarı: Hukuki süreç başlatacağız
Doviz.com
15.05.2023 12:32

Togg, şirket adına açılan hesaplardan hisse senedi yoluyla yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, resmi sayfasında yer alan açıklamada, dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Togg'un resmi twitter hesabında yayınlanan uyarıda, "Togg hissesi satın alın, Togg hisselerine yatırım yapın, Togg yatırım için platform açıyor, Togg kazanma şansı yakalayın" başlıklarıyla gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanıltıcı ilanlara dikkat edilmesi gerektiği belirtildi.

Kaynak: Togg - Twitter

Hukuki süreç başlatılacak

Konuya ilişkin bilgilendirmede, bu tür paylaşımların dolandırıcılık amaçlı olup, kullanıcıların resmi kanallar dışındaki paylaşımlara itibar etmemelerine dikkat çekildi.

Açıklamada, "Togg markasına güven duyan kişileri dolandırma amacı güden bu tip sahte kampanyalarda markamızın kullanılması yasa dışıdır. Bu tip sahte kampanya ilanlarını üreten paylaşan veya dağıtan, kişiler kurumlar ve sosyal medya kanallarıyla ilgilide hukuki süreçler başlatacağımızı bilginize sunarız" denildi.

REKLAMI KAPAT X