Ünlü burger zinciri iflas başvurusunda bulundu

Okuma Süresi: 1 Dakika
Ünlü burger zinciri iflas başvurusunda bulundu
Doviz.com
01.08.2023 15:13

Küresel ekonomik güçlükler artış gösterirken iflas haberleri de birbiri ardına gelmeye devam ediyor. Buna göre son olarak ABD’de bir burger zincirinin iflasını açıkladığı bildirildi.

FED’in faiz artırım döngüsü ekonomide zorlukların da artmasına yol açarken, işletmeler ise iflas başvurularını artırdı.

Buna göre, ABD’nin Charlotte bölgesindeki restoranlarını kapatan fast food zinciri Back Yard Burgers, 11 iflas koruması başvurusu yaptı. Öte yandan Kuzey Carolina’nın Batı bölgesinde bulunan ABD İflas Mahkemesi, iflas dosyalarını Tantum Companies LLC altında birleştirdi.

Muhsin Muhammed çoğunluk hisseleri almıştı

Carolinas Panthers’in sorumlu alıcısı Muhsin Muhammed’in ortak sahibi olduğu Charlotte merkezli Axum Capital Partners ise 2017 yılında Back Yard Burgers’in çoğunluk hisselerini satın almıştı. Bu sebeple iflas dilekçesi aralarında Muhammed, Denis Ackah-Yensu, Raymond Groth, Jim'in de bulunduğu yöneticiler tarafından da imzalandı.

İLGİLİ HABER Kozmetik devinin iflas talebi, ABD mahkemeleri tarafından reddedildi Hijyen ve kozmetik sektörünün lider ürünlerini bünyesinde barındıran Johnson & Johnson firmasının iflasını istemesinin ardından mahkemeden talebe ilişkin olumsuz yanıt geldi.
REKLAMI KAPAT X