Ünlü Wall Street Analisti Tom LEE İstanbul’a Geliyor!

Okuma Süresi: 1 Dakika
Ünlü Wall Street Analisti Tom LEE İstanbul’a Geliyor!
Doviz.com
16.01.2019 09:54

Blockchain ekonomisine ilgisiyle bilinen, Bitcoin tahminleriyle ünlü Wall Street analisti Tom LEE İstanbul’a geliyor. Tom LEE, uluslararası Blockchain Economy İstanbul Summit’in ana konuşmacıları arasında yer alarak, bitcoin yatırımcılarının sonraki adımları hakkında fiyat tahmini ve öngörülerini katılımcılarla paylaşacak. 

Bitcoin’in geleceğini Tom LEE’den dinleyebilmek, Blockchain teknolojisini anlamak ve yatırımlarınıza yön verebilmek için İstanbul’da düzenlenecek uluslararası konferansa davetlisiniz.

Konferansın ana konuşmacıları arasında Tom LEE yanı sıra, Donald Trump'ın Amerikan finans sisteminin kripto para regülasyonları ile ilgili danışmanlık istediği milyarder yatırımcı Tim DRAPER, IOTA co-founder Serguei Popov, Forbes tarafından tescillenmiş Kripto para alanındaki en büyük 5 isimden biri olan Cal Evans, SpaceX Hyperloop sahibi bilim insanı ILYAS VALI ve Liberland Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Vit Jedlicka yer alıyor. Avrupa ve Orta Doğu bölgesinden toplamda 43 ülkeden, 5,000’den fazla katılımcının katılacağı ve 10,000’den fazla kişinin canlı olarak izleyeceği uluslararası konferans için bilet satışları başlamıştır. 

"Blockchain Economy Istanbul Summit"
Mekan:
Haliç Kongre Merkezi, İstanbul 
Tarih: 20 Şubat 2019
Website: https://www.blockchaineconomy.istanbul/

REKLAMI KAPAT X