Warner Bros, deprem bölgesine 1 milyon dolar bağış yaptı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Warner Bros, deprem bölgesine 1 milyon dolar bağış yaptı
Doviz.com
16.02.2023 12:36

ABD'li film yapım şirketi Warner Bros, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen depremzedelere 1 milyon dolar bağış yaptığını açıkladı.

Dünyanın en büyük film yapım ve televizyon yayın şirketlerinden biri olan Warner Bros. Discovery, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Türkiye ve Suriye'deki mağdurlar için 1 milyon ABD doları (18,85 milyon lira) bağışta bulundu.

Şirketin Türkiye ofisinin Instagram hesabında yer alan yazılı açıklamada, "Yaşadığımız bu acı olay sonrasında, afet bölgesinden güncel haberleri alabilmek ve sizlerle paylaşabilmek için TLC ve DMAX yayın akışımızı değiştirerek NTV yayınına geçtik. Daha çok sayıda bağış toplanmasına destek olabilmek için 8 kanal tarafından gerçekleştirilen ortak yayını eş zamanlı olarak yayınlıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yerel ve global yardım kuruluşlarına 1 milyon ABD doları bağış yapıldığı belirtilen açıklamada, Avrupa ve Orta Doğu genelinde bağış toplama çabalarının artırılması için şirkete bağlı kanalların farklı yayın ağlarında duyurular yapılacağı da kaydedildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara bağış toplamak için yapılan “Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını” ise yurt içi ve dışından 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yardım kampanyasında 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşılırken, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.

REKLAMI KAPAT X