Yeni dönemin alternatif yatırımı: Bitcoin

Okuma Süresi: 2 Dakika
Yeni dönemin alternatif yatırımı: Bitcoin
Doviz.com
08.01.2021 13:41

Pandemiyle birlikte yepyeni bir döneme geçilirken herkesin gündemindeki en önemli konulardan biri kişisel hijyen oldu ve bu noktada insanlar online ödemeleri daha sıklıkla kullanmaya başladı. Bu da kripto paralara ilginin daha da artmasına ve birçok yatırımcının dikkatini çekmesine neden oldu. Bu dönemde birçok ülkenin meclislerinde dahi konu gündeme geldi ve ülkelerin dijital varlıklara ve kripto paralara ağırlık vermesi gerektiği üzerinde duruldu. Durum böyle olunca yeni dönemde kripto paralar hem Z kuşağının hem de mevcut yatırımcıların da dikkatini çekti.

Yeni yılda kripto paraya ilgi artıyor

Bitcoin ve diğer kripto paraların geçmişi çok daha eskiye uzansa da 2017 yılında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2020 yılına geldiğimizde ise kripto paralar artık birçok kişinin yatırımları arasında yer almaya başladı. Thodex de yatırımcıların bu ihtiyacına cevap vermek adına kullanıcılarına 2017 yılından beri hizmet veriyor. Sektörde ilklere imza atmasıyla dikkat çeken Thodex, 2020 yılında ABD’den aldığı FinCen MSB lisansı ile global lisanslı ilk yerli kripto para borsası oldu.

Türkiye’nin en büyük 3 kripto para borsası arasında ismini kısa sürede yazdıran ve hacim bakımından önemli bir artış grafiği yakalayan Thodex, şimdi de kullanıcılarını yeni yılda hediyelerle buluşturuyor.

Thodex USA şirketi tarafından düzenlenen kampanyada kullanıcılara çekiliş ile 1 adet Porcshe Panamera 4, 100 adet Apple Watch, 50 adet Sony PlayStation 4, 30 adet iPhone 11, 30 adet Samsung S10, 50 adet Macbook Air ve 500 adet Thodex Kiti (Bluetooth hoparlör, mobil şarj aleti, defter-kalem seti, termos) hediyeleri veriliyor.

Kampanya koşullarını öğrenmek ve çekilişe katılmak için Thodex sitesini ziyaret edip çekiliş kuponlarınızı biriktirmeye başlayabilirsiniz.

REKLAMI KAPAT X