Yeni Nissan Qashqai tanıtıldı: Türkiye satış fiyatı belli oldu

Okuma Süresi: 1 Dakika
Yeni Nissan Qashqai tanıtıldı: Türkiye satış fiyatı belli oldu
Doviz.com
27.06.2024 09:24

Yeni Nissan Qashqai'nin tanıtımı, İstanbul'da gerçekleştirilen basın lansmanıyla gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yeni Qashqai'nin Türkiye lansmanına katılan Avrupa Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mayra Gonzales Velasco, Nissan'ın gelecek vizyonu olan Arc iş planını basın mensuplarıyla paylaştı.

Mayra Gonzales Velasco, "Arc planı geleceğe giden yolumuzda sürekli ilerlememizi ve değişen pazar koşullarına uyum sağlama yeteneğimizi gösteriyor. Bu plan, değer ve rekabet gücü yaratmada daha ileriye daha hızlı ulaşmamızı sağlayacak. diye konuştu.

Bu segmenti kendilerinin yarattığının altını çizen Velasco, 2026'ya kadar Avrupa pazarına 5 yeni elektrikli modelin gireceğini duyurarak, teknoloji, ürün portföyü ve yazılım hizmetleriyle ilgili de stratejik ortaklıklar kuracaklarını belirtti.

Nissan Türkiye Genel Müdürü ve Avrupa Bağımsız Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Charbel Abi Ghanem ise amiral gemileri Yeni Qashqai'yi sevenleriyle buluşturmanın mutluluğunu katılımcılarla paylaştıklarını dile getirerek, "Lansmana özel fiyatıyla Yeni Qashqai güncellenen tasarımı, dikkat çeken teknolojisi ve GRS2'nin gerektirdiği güvenlik özellikleriyle şimdi çok daha göz alıcı ve çarpıcı olarak yollardaki yerini alacak. Yeni Qashqai'ye güveniyoruz." açıklamasında bulundu.

Yeni Qashqai Türkiye lansmanına özel, 1 milyon 799 bin 900 liradan başlayan fiyatlarıyla Nissan Yetkili Satıcıları'ndaki yerini aldı.

İLGİLİ HABER Türkiye'de "Yılın Otomobili" belli oldu Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili 2024" yarışmasını Togg T10X kazandı.
Etiketler: Nissan Qashqai lansman
REKLAMI KAPAT X