Analistler yorumladı: Bitcoin'de yükseliş devam eder mi?

Okuma Süresi: 1 Dakika
Analistler yorumladı: Bitcoin'de yükseliş devam eder mi?
Doviz.com
27.03.2024 17:07

Fairlead Strategies Kurucusu Katie Stockton, Bitcoin’in bir önceki rekoru olan 73 bin 644 dolar seviyesini geçmesi durumunda bu bandı yeni bir destek olarak kullanabileceğini ve yatırımcısına bir boğa piyasası yaşattırabileceğini söyledi.

Yatırım araştırma firması Fairlead Strategies Kurucusu Katie Stockton, yeni raporunda Bitcoin’in iki haftalık düşüşünün ardından yükseliş için kendisine daha fazla alan açtığını belirtti.

Direnci kırarsa yeni fiyat hedefi 80 bin 600 dolar

Teknik analiz yöntemlerini kullanarak yatırımcılarına risk yönetimi ve fırsat keşfi konusunda yardımcı olmayı amaçlayan araştırma firması, Bitcoin’in önceki zirvesi olan 73 bin 644 dolar seviyesinin kısa vadede yeni bir direnç noktası olabileceğini de dile getirerek, Bitcoin bu direnci kırması durumunda 80 bin doların üzerine çıkabileceğini aktardı.

73 bin 644 dolar bandını yeni direnç noktası olarak, 80 bin 600 dolar seviyesini ise yeni fiyat hedefi olarak gören Stockton’un bu görüşünü şekillendiren durum ise Bitcoin’in 64 bin 900 dolar bandını bir destek noktası olarak test etmesi ve bu seviyeyi gördükten sonra başarılı bir şekilde yükselmesi oldu.

Bitcoin bu yıl içerisinde ise şimdiye kadar yüzde 66 oranında bir yükseliş gerçekleştirmişti.

İLGİLİ HABER Kripto para fonlarından rekor çıkış yaşandı Kripto para fonlarına 7 haftada giren 12 milyar dolarlık para girişinin ardından geçen hafta küresel kripto fonlarından 942 milyon dolarlık rekor çıkış yaşandı.
REKLAMI KAPAT X