Beşiktaş Fan Token ön satışı saniyeler içerisinde tükendi

Okuma Süresi: 2 Dakika
Beşiktaş Fan Token ön satışı saniyeler içerisinde tükendi
Doviz.com
26.09.2023 11:56

Beşiktaş Token'ın "kilitsiz token" versiyonu ön satışta saniyeler içerisinde tükendi. 

Paribu ve Beşiktaş’ın Beşiktaş Token’ı hayata geçirmek için anlaşmasının ardından bugün Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, Paribu CEO’su Yasin Oral, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre Üyesi Barış Dillioğlu ve Paribu Ürün Yöneticisi Mert Altaç'ın katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında Beşiktaş Token ön satışa açıldı.

Ön satışın başlamasıyla kilitsiz token'lar saniyeler içinde tükenirken, kilitli token'lar ise yüksek taleple karşı karşıya kaldı.

Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ise konuyla ilgili açıklamasında, sürecin uzun sürmesiyle ilgili olarak durgun ve düşük piyasa şartlarını hatırlatırken, güvenilir bir partner ile ilerlemek istediklerini ifade etti.

Paribu CEO’su Yasin Oral ise Beşiktaş Token'ın uzun vadeli, 10 yıllık bir proje olduğunu 10 yıl boyunca kulübe gelir sağlaması hedefinin bulunduğunu dile getirdi.

Beşiktaş Token detayları

Beşiktaş Token, Ethereum altyapısı kullanılarak ERC-20 standartları ile oluşturuldu. ERC-20 standartları ile oluşturulmuş kripto varlıklar, sıcak ve soğuk olmak üzere tüm kripto varlık cüzdanlarında güvenle saklanabiliyor.

Ön satışta kilitli ve kilitsiz token seçeneklerinin bulunmakta. Bu noktada kilitli token’ların ilk 8 ay işleme açık olmayacağını belirtelim. Bu süre tamamlandığında ise sahip olunan miktarın her ay 12’de biri açılacak.

Whitepaper'da yer alan bilgilere göre Beşiktaş Token’ın maksimum arzı 50.000.000 adet ile sınırlı. Arzın tamamı dolaşıma dahil olduktan sonra yeni bir Beşiktaş Token üretimi söz konusu olmayacak. 5 milyon 500 bin adet token bugün satışa çıkıyor. Kilitsiz token arzı 500 bin adet seviyesinde iken, kilitli token arzı ise 5 milyon olacak.

REKLAMI KAPAT X