Binance CEO'sundan Bitcoin için yeni tahmin

Okuma Süresi: 1 Dakika
Binance CEO'sundan Bitcoin için yeni tahmin
Doviz.com
18.03.2024 10:36

Binance CEO'su Richard Teng, son dönemde Bitcoin ETF'lerine kurumsal yatırımcıların ilgisinin arttığını belirterek, artan ilgi sonrasında Bitcoin'in 80 bin dolar seviyesini aşabileceğini öngördü.

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng'e göre, kurumsal yatırımcıların kripto destekli borsa yatırım fonlarına (ETF) daha fazla para akıtmasıyla birlikte Bitcoin yükselişine devam ederek 80 bin doların üzerine çıkabilir.

Taylan'dın başkenti Bangkok'ta düzenlenen bir etkinlikte konuşan Teng, bu yılın başlarında ETF'lerin piyasaya sürülmesinin kurumsal yatırımcıların ve yeni fon akışlarının ilgisini artırdığını söyledi ve "daha yeni başlıyoruz" diye konuştu.

Teng, daha önce kripto paranın yılı 80 bin dolar civarında kapatacağını tahmin ettiğini, ancak şimdi "arzın azalması ve talebin gelmeye devam etmesiyle" bu rakamın aşılabileceğini söyledi.

Bu tahminin kendi kişisel görüşü olduğunu yineleyen Teng, rallinin "düz bir çizgi" olmayacağını ve iniş çıkışların piyasa için iyi olacağını da sözlerine ekledi.

Bitcoin rekor kırmıştı

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin bu yıl yüzde 56 artış göstererek geçtiğimiz hafta 73 bin 644 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Bu yükseliş bazı yatırımcılar arasında balon endişelerine yol açarak son seanslarda bir miktar dalgalanmayı ve satışları tetiklemişti. Bitcoin şu anda ise 68 bin 250 dolar seviyelerinden fiyatlanıyor.

İLGİLİ ANALİZ Kripto piyasasını bu hafta neler bekliyor? (18 Mart 2024) Kripto para yatırımcıları bu hafta Fed’in vereceği faiz kararına odaklanacak. İşte kritik faiz haftasında kripto para yatırımcılarının takip edeceği gelişmeler..
REKLAMI KAPAT X