Binance, Fransız ödeme devi Ingenico ile ortaklık kurdu

Okuma Süresi: 2 Dakika
Binance, Fransız ödeme devi Ingenico ile ortaklık kurdu
Doviz.com
22.02.2023 14:57

Binance, kripto ödemelerini kolaylaştırmak ve kripto sektörünün küresel çapta benimsemesini sağlamak amacıyla Fransız ödeme devi Ingenico ile ortaklık kurdu.

Kripto borsası Binance ve Fransa merkezli ödeme firması Ingenico, Fransa'da kripto ödemelerini kolaylaştırmak için stratejik bir ortaklık kurduklarını duyurdu.

Binance 22 Şubat'ta yaptığı açıklamada, şirketin küresel bir ödeme çözümleri firması olan Ingenico ile ortaklık kurduğunu ve kullanıcıların Binance Pay aracılığıyla ödeme yapmasını kolaylaştırdığını söyledi. Ortaklık, kripto sektörünün küresel çapta benimsenmesi içinde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Bu ortaklık ile Ingenico'nun AXIUM ödeme terminallerinin bulunduğu yerlerde mağaza içi kripto para birimiyle ödeme hizmeti sunması planlanıyor. 

Bu ortaklık ile tüketicilerin fiziksel satış noktalarında kripto para birimleriyle ödeme yapmalarına olanak tanınmasının dışında, satıcıların Ingenico ödeme terminalleri aracılığıyla 50'den fazla kripto para biriminde ödemeleri kolayca kabul etmelerini sağlanacak. 

Ingenico Başkan Yardımcısı Michel Léger ise konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Önde gelen bir ödeme ekosistemi hızlandırıcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki tüketiciler için kripto para birimi ödemelerini perakendede sunabilmek için Binance gibi gelecek vaat eden markalarla ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz."

Binance ise şu anda ABD'deki düzenleyicilerin düzenleyici eylemleriyle karşı karşıya bulunuyor. Son olarak, ABD'de SEC'in kripto sektörüne yönelik baskısı, Binance'in ABD'deki ortaklarıyla bağlarını koparmasına neden olmuştu.

Binance CEO'su Changpeng Zhao ise Binance'in kripto piyasasındaki etkisi nedeniyle özellikle ABD'li düzenleyicilerin hedefinde olduğunu belirtmişti.

REKLAMI KAPAT X