Binance, Rus rublesi cinsinden para yatırma işlemlerini durduracak

Okuma Süresi: 1 Dakika
Binance, Rus rublesi cinsinden para yatırma işlemlerini durduracak
Doviz.com
10.11.2023 14:54

Kripto para borsası Binance, Rus rublesi (RUB) ile para yatırma işlemlerini 15 Kasım 2023 itibarıyla durduracağını duyurdu.

Binance, Rusya’ya yönelik önemli bir karar aldı. Buna göre şirketten yapılan açıklamada, Rus rublesi ile para yatırma işlemlerini 15 Kasım 2023 itibarıyla durdurulacağını, para çekme işlemlerinin ise 31 Ocak 2024'e kadar devam edeceğini belirtti.

Açıklamada, Rus rublesi cinsinden bakiyesi olan kullanıcıların fonlarını CommEX platformuna ücretsiz olarak aktarabilecekleri ifade edildi.

Buna ek olarak kullanıcıların 15 Kasım'dan önce Binance'in itibari para ortakları aracılığıyla Rus rublesini çekebileceği, Binance Convert'te Rus rublesini kriptoya dönüştürebileceği ya da Binance Spot piyasasında kripto karşılığında Rus rublesi alım satımı yapabileceği bildirildi.

İLGİLİ ANALİZ Binance borsasının yaşadığı hukuksal sorunlar ve sektöre etkisi Kripto para piyasaları hızla değişirken, düzenleyici kurumlar da bu alanda faaliyet gösteren şirketler üzerindeki gözetimlerini artırıyor. Bu kapsamda dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance ve Binance CEO'su Changpeng Zhao da bazı zorluklarla karşı karşıya kaldı.
REKLAMI KAPAT X