Bitcoin Hızla Yükseliyor!

Okuma Süresi: 2 Dakika
Doviz.com
27.11.2017 13:54

Geçen hafta yükselişine, Ethereum ve Litecoin başta olmak üzere, diğer dijital para birimlerinin yükselmesi için biraz ara veren Bitcoin, hafta sonu kaldığı yerden tekrar direksiyonu devraldı. Bitcoin, pazar günü $9,000 değerini geçti ve $9,388’e kadar yükseldikten sonra biraz düzeltme ile günü $9,130 civarında kapattı. Pazartesinin ilk saatlerinde de $9,500 sınırını aşan Bitcoin’in $10,000’a ulaşması artık an meselesi olarak görülüyor.

Bitcoin Cash, Tether, Bitfinex gibi pek çok spekülatif gündem maddesine rağmen, her gün bilinirliğini daha çok arttıran Bitcoin, hakkında ki pek çok iyi gelişmenin de desteğiyle önlenemez yükselişine devam ediyor. Hatta şimdiden $12,000 düzeyinde 2017’yi tamamlayacağı ihtimali, pek çok yatırımcı tarafından olası bir senaryo olarak görülmeye başladı bile.

Bu yükselişin altında yatan sebeplere bakıldığında, pek çok hükümetin Bitcoin’i ciddiyetle tartışmaya başlaması, Çin’in ICO yasağını kaldıracağı dedikoduları, ana akım medyada her geçen gün Bitcoin’den daha çok bahsedilmesi, büyük yatırım fonlarının ve yatırım şirketlerinin Bitcoin’e olan ilgilerini ve yatırımlarını açıkça belli etmeye başlamaları ve yapılan anketlerde toplumun Bitcoin’e olan güvenin her geçen gün artması başlıca sebepler olarak sıralanabilir.

Önümüzdeki günlerde Bitcoin başka ne sürprizler yapacak hep beraber izleyip göreceğiz, ancak artık kitleler tarafından hızla benimsenmeye başlayan Bitcoin’in kısa sürede önü pek kesilemeyecekmiş gibi duruyor. 

 

Güncel bitcoin fiyatlarına ulaşmak için tıklayın!

 

REKLAMI KAPAT X