Bitcoin için yeni tahmin

Okuma Süresi: 1 Dakika
Bitcoin için yeni tahmin
Doviz.com
01.10.2024 11:49

Bitcoin madenciliği şirketi CleanSpark CEO'su Zach Bradford, ABD seçimleri sonrası Bitcoin'de bir yükseliş başlayabileceğini ve Bitcoin’in önümüzdeki 18 ay içinde 200 bin dolara yükselebileceğini öngördü.

Bitcoin madenciliği şirketi CleanSpark CEO'su Zach Bradford, kripto piyasasına ilişkin değerlendirmelerini açıkladı.

Buna göre işlem hacminde lider kripto para birimi Bitcoin'in fiyat dinamikleri hakkında konuşan Bradford, “seçim sonrası ocak ayına kadar Bitcoin fiyatlarında anlamlı bir artış görmeye başlayacağız” dedi.

Bradford, konuyla ilgili paylaşımında ayrıca, "Mevcut analizime dayanarak, önümüzdeki 18 ay içinde Bitcoin'in 200 bin doların hemen altında bir zirve görebileceğine inanıyorum. Bu muhtemelen bir zirve olacak. Ancak hızlı bir sıçrama göreceğimizi ve ardından umarım ayı piyasasına girmeden önce uzun bir yükseliş dönemi göreceğimizi düşünüyorum. Fed’in faiz indirimleri muhtemelen Bitcoin'e yardımcı olacaktır. Yatırımcılar, özellikle daha yüksek getiri arayışındaysalar, riskin azaldığı dönemlerde Bitcoin gibi daha riskli varlıkları keşfetmeye teşvik edilirler" ifadelerini kullandı.

Bitcoin’in uzun süreli durgun döneminden sonra sürdürülebilir bir yükseliş yaşayacağını öngören Bradford, bu yükselişin makro olaylara ve diğer faktörlere bağlı olacağının da altını çizdi.

İLGİLİ HABER Kripto para yatırımcıları odağına ABD seçimlerini aldı ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indiriminin ardından kripto para piyasasında gözler kasım ayında gerçekleştirilecek ABD seçimlerine çevrildi.
İLGİLİ ANALİZ Bitcoin madenciliği nedir? Süreç, maliyetler ve zorluklar üzerine kapsamlı bir rehber Bitcoin madenciliği, Bitcoin ağında gerçekleşen işlemleri doğrulama ve bu işlemleri blok zincirine ekleme sürecidir. Aynı zamanda yeni Bitcoin’lerin üretildiği ve dolaşıma girdiği bir süreçtir. Madencilik, bir tür dijital altın çıkarma sürecine benzetilir ve bu nedenle "madencilik" terimi kullanılır. Ancak, Bitcoin madenciliği yalnızca fiziksel bir kazı işlemi değil, yüksek düzeyde hesaplama gücü gerektiren karmaşık matematiksel problemlerin çözülmesine dayanan bir süreçtir.
REKLAMI KAPAT X