CZ: Elon Musk talep ederse Twitter'ın yönetim kuruluna katılabilirim

Okuma Süresi: 1 Dakika
CZ: Elon Musk talep ederse Twitter'ın yönetim kuruluna katılabilirim
Doviz.com
04.11.2022 17:06

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), "Elon Musk talep ederse Twitter'ın yönetim kuruluna katılabilirim." dedi.

CZ, Portekiz'deki bir teknoloji konferansında yaptığı konuşmada, Twitter’a yatırım yapmaya nasıl karar verdiğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından Twitter’a 500 milyon dolar yatırım yaptığını açıklayan Changpeng Zhao, Binance'in Twitter ile iş birliği yapma arzusunu tekrar dile getirdi.

Konferans sırasında, Elon Musk'ın hala yönetim kurulu hakkında karar vermediğine de değinen CZ, “Musk talep ederse, muhtemelen yönetim kuruluna katılacağım.” dedi.

CZ ayrıca, Musk’ın blockchain ve kripto ürünlerini Twitter'a dahil etme planını ayrıntılı olarak paylaşana kadar bekleyeceğini de vurguladı.

CZ, daha önce blockchain ve kripto ürünlerinin Twitter'a nasıl dahil edilmesi gerektiğine dair beklentilerini paylaşmıştı.

Elon Musk ayrıca, satın alma anlaşmasının sonuçlanmasından birkaç gün sonra, gelecekte DOGE’nin Twitter’a engtegre edilebileceği hakkında bazı ipuçları vermişti.

CZ ise, Elon Musk'ın DOGE ve BNB'ye ek olarak diğer kripto para birimlerini de desteklemesi gerektiğini belirterek, hazır olduklarında Twitter'ın Web3'e girmesine yardımcı olabileceğini dile getirdi.

Daha önce, "Yatırım yapmamızın bir numaralı nedeni, Twitter’ın önemli bir ifade özgürlüğü platform olması. Biz de bu ifade özgürlüğüne destek olmak istiyoruz." diyen CZ, Twitter'ın bir ifade özgürlüğü platformu olduğunu tekrar vurguladı.

Etiketler: CZ Elon Musk BNB doge Twitter
REKLAMI KAPAT X