Glassnode kurucuları Bitcoin için tahminlerini açıkladı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Glassnode kurucuları Bitcoin için tahminlerini açıkladı
Doviz.com
09.05.2024 15:15

Glassnode kurucuları, Bitcoin'in bu hafta kademeli olarak düşüş trendine girmesi sonrası lider kripto para birimine yönelik tahminlerini açıkladı.

Zincir üstü analiz platformu Glassnode’un kurucuları Jan Happel ve Yann Allemann, X platformundaki Negentropic hesabı üzerinden yaptıkları değerlendirmede, Bitcoin’in kısa vadede 80 bin dolarlık seviyenin üzerine çıkabileceğini söyledi.

Bitcoin’in yukarı yönlü bir flama formasyonunu kırmak üzere olduğunu belirten analistler, konuyla ilgili şunları kaydetti:

“Bitcoin şu anda 50 günlük basit hareketli ortalaması ile yukarı yönlü flama trendini kırmak üzere… 65-66 bin dolar seviyesi kırıldığında bir sonraki hedef 73 bin 500 dolar olacaktır. 76 bin 500 dolar da aşılırsa yaz öncesi 85 bin 200 dolar gelebilir.”

İki analist, bir gün önce de düşüş yönlü hareketlerin devam ettiğini ancak hafta sonu gelen değer kaybının uzun pozisyonları tasfiye etmesinden dolayı bu durumun “yavaşladığını” yazmıştı.

Glassnode kurucuları, şubat ayındaki bir analizlerinde de, Bitcoin’in sert bir yükseliş yaşayacağını öngörmüş ve bu tahminlerinde haklı çıkmııştı. Şubat başında 40 bin dolar seviyelerinde olan Bitcoin, mart ayı ortalarına doğru 73 bin dolara kadar yükselmişti.

İLGİLİ ANALİZ Altcoin seçerken dikkat edilmesi gerekenler Kripto para dünyasında, Bitcoin'e alternatif olarak sunulan altcoin’ler, yatırımcılar arasında giderek daha popüler hale geliyor. Peki, altcoin seçerken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? İşte yanıtı..

 

REKLAMI KAPAT X