Kripto rallisinin ortasında Coinbase çöktü

Okuma Süresi: 1 Dakika
Kripto rallisinin ortasında Coinbase çöktü
Doviz.com
29.02.2024 15:00

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase'in uygulaması, yaşadığı teknik sorun nedeniyle çarşamba günü birçok kullanıcının hesaplarını açarken sıfır bakiye görmesine yol açtı.

Coinbase, yaşadığı teknik sorun nedeniyle kullanıcılarının bakiyelerini sıfırladı.

Bu hatanın sosyal medya üzerinden yayılması üzerine şirketin hisseleri yüzde 4 değer kaybı yaşarken Coinbase ise CNBC'ye yaptığı açıklamada, "Bazı kullanıcıların Coinbase hesaplarında sıfır bakiye görebileceğinin ve alım veya satımda hatalar yaşayabileceğinin farkındayız. Ekibimiz bu sorunu araştırıyor ve kısa süre içinde bir güncelleme sunacak. Varlıklarınız güvende.” ifadelerini kullandı.

Kripto piyasasında son durum ne?

Kripto para piyasalarında ise pozitif seyir sürüyor. Buna göre dün 64 bin doları test eden Bitcoin, bugün 62 bin 860 dolar seviyelerinden kendisine alıcı buluyor. Ethereum ise 3 bin 500 dolar bandına yaklaşmış durumda. Bitcoin ve Ethereum'daki yükseliş altcoin'lerde de önemli artışları beraberinde getirdi.

İLGİLİ ANALİZ En büyük 5 altcoin’in teknik analizi: ETH, BNB, SOL, XRP ve ADA Son günlerde kripto piyasasında yaşanan yükselişin nedeni yatırımcılar tarafından merak edilirken, bu yükselişin ne kadar süre devam edebileceği ve hangi noktaların takip edilmesi gerektiği de oldukça önem kazanmış durumda. Bu nedenle, piyasa değeri açısından en büyük beş altcoin olan Ethereum, BNB, Solana, Ripple ve Cardano’nun performansını yakından inceledik.
REKLAMI KAPAT X