PayPal ile harici cüzdanlara kripto para transfer edilebilecek

Okuma Süresi: 1 Dakika
PayPal ile harici cüzdanlara kripto para transfer edilebilecek
Doviz.com
09.06.2022 21:18

PayPal, sistemine bazı kullanıcıların Bitcoin gibi varlıkları harici cüzdanlara taşımasına izin veren yeni kripto aracını ekledi.

PayPal müşterileri artık Bitcoin gibi kripto paralarını hesaplarından harici cüzdanlara ve borsalara taşıyabilir.

Çevrimiçi ödeme devi, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki belirli müşterilerin hizmeti bu hafta kullanabileceklerini ve ABD'deki tüm uygun müşterilerin önümüzdeki aylarda özelliği kullanabileceklerini duyurdu.

PayPal ve Venmo uygulaması, tüm dünyada yüz milyonlarca insan tarafından para transferi için kullanılıyor.

Yeni hizmet, PayPal müşterilerinin herhangi bir ağ ücreti olmadan saniyeler içinde diğer PayPal kullanıcılarına kripto gönderebilecekleri anlamına geliyor.

Ekim 2020'de şirket, müşterilerin Bitcoin, Ethereum ve Litecoin satın almasına, satmasına ve elinde tutmasına izin vermeye başladı. Ancak, şimdiye kadar kripto varlıklarını platformlarından çıkaramadılar.

PayPal'da blockchain, kripto ve dijital para birimlerinden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve genel müdürü Jose Fernandez da Ponte, "Bu özellik, platformumuzda kripto satın almaya başladığımızdan beri kullanıcılar tarafından sürekli olarak en çok istenen geliştirmelerden biri olarak derecelendirildi" dedi. 

PayPal geçen yıl Mart ayında müşterilerin milyonlarca çevrimiçi işletmede kripto varlıklarıyla ödeme yapmasına olanak tanıyan bir özellik başlattı. 

REKLAMI KAPAT X