Ripple (XRP) Labs'ın mühendislik direktörü Ripple'dan ayrılıyor

Okuma Süresi: 1 Dakika
Ripple (XRP) Labs'ın mühendislik direktörü Ripple'dan ayrılıyor
Doviz.com
24.10.2022 17:42

Ripple (XRP) Labs'ın mühendislik direktörü Nik Bougalis, 22 Ekim tarihinde on yılın ardından şirketten ayrılacağını duyurdu.

Nik Bougalis, "Ripple'daki on yıllık yolculuğum harika geçti. Sevdiğim bir proje üzerinde, inandığım bir hedef doğrultusunda çalıştım. Ancak bu yolculuk birkaç hafta içinde sona erecek." ifadelerini kullandı.

Ripple'da Bougalis, kasım ayında hayata geçmesi planlanan NFT'lerin tanıtımı da dahil olmak üzere, kod tabanındaki bir dizi gelişmeyi denetlemişti.

Bougalis'in Ripple'da geçirdiği uzun süre boyunca özellikle XRP Ledger geliştirilmesinde önemli rol oynadı. Kısa süre önce XRPL'ye değiştirilemeyen tokenleri (NFT) tanıtan XLS-20 değişikliğini de denetledi. 

Bougalis ayrıca, rakip blok zinciri projelerinden birine katılmayacağını belirtti. Ayrıca NFT veya DeFi alanında çalışmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Bougalis bundan sonra nereye gideceğini ise belirtmedi.

Bougalis'in Ripple'daki pozisyonuyla ilgisi olmasa da, şirket XRP'nin bir menkul kıymet olarak kabul edilip edilmediği konusunda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile iki yıldır süren mücadelesini sürdürüyordu.

XRP şu anda günlük %1,47 düşüşle 0,4504 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Etiketler: ripple istifa
REKLAMI KAPAT X